Våra kunder är det viktigaste som finns.

Det kommer du märka!

AutoHouse AB grundades under 2014 i Kungsbacka. Vi startade då i en liten bilhall med plats för ett tiotal bilar inomhus, men märkte redan efter ett år i takt med att lagret växte att vi behöver större lokaler. Vi hittade då en gammal industrilokal som i princip var ett långt svart hål, utan varken fönster, ventilation eller liknande. Renoveringen drog igång och vi flyttade i november 2016 in i den nya lokalen som med sina 960 kvadratmeter rymde runt 40-talet bilar inomhus. I samband med detta öppnade vi även vår egen bilvård och rekondavdelning, för att i snabbare takt iordningställa våra objekt inför försäljning. Sommaren 2017 tog vi beslut om att bygga ut ytterligare, och i januari 2018 utökade vi ytan till över 2000 kvadratmeter bilhall och rekondavdelning.

Vårt mål är att erbjuda tryggast möjliga bilaffär till våra kunder. Vi jobbar med bilar som vi noggrant gått igenom för att säkerställa att skicket på dom är det man förväntar sig, samt gått igenom relevant dokumentation och historik. Detta gör att vi kan lämna en generös garanti på alla våra bilar och stå för bilarna vi säljer på ett sätt som få utav våra konkurrenter kan göra.

Att köpa bil skall vara enkelt och problemfritt – det är trots allt en utav de största affärerna som man står inför, och därför är det självklart för oss att ta hand om dig som kund hela vägen.

Grundarna är 100% aktiva i verksamheten vilket innebär korta beslutsvägar och stor flexibilitet för dig som kund.

Hos oss får du alltid ett trevligt bemötande och hittar en passion för att hjälpa dig som kund, så fort och smidigt som det bara går, och med mer engagemang och personlighet än våra konkurrenter.

Att ringa oss skall alltid vara kul!

Christoffer James

Delägare, AutoHouse AB

Medarbetare

Försäljning

Elöd Lazar

Elöd Lazar

Försäljningsansvarig

Telefon: 031 – 54 55 54
[email protected]

Christoffer James

Christoffer James

Försäljare

Telefon: 0735 – 397 074
[email protected]

Isac Gröndahl

Isac Gröndahl

Försäljare

Telefon: 0763 – 134 777
[email protected]

Inköp

Martin Johansson

Martin Johansson

Inköpsansvarig

Telefon: 031 – 54 55 49
[email protected]

Bilvård / rekond

Mikael Simonsson

Mikael Simonsson

Rekondansvarig / Bilvårdstekniker

Adam Torstensson

Adam Torstensson

Bilvårdstekniker