Förmånlig finansiering och trygga garantier

Vi är samarbetspartners och jobbar med marknadens ledande finans- och garantibolag. Allt för att ditt bilköp skall bli så enkelt och tryggt som möjligt, både före och efter affären!

Finansiering

Vi har valt ut dom finansbolagen erbjuder förmånligast villkor för våra kunder, och som dessutom ligger i framkant när det kommer till enkel och smidighet kring att göra affärer.

För billån och företagsleasing jobbar vi med Santander Bank. Dom är en av världens största banker, och ledande i Europa när det gäller billån. Du behöver lägga 20% som kontantinsats på ett billån, och banken har bilen som säkerhet vilket ger dig bästa möjliga villkor när det kommer till ränta.
1
För "vanliga" blancolån jobbar vi med MyMoney, en svensk aktör som erbjuder service i världsklass. Här behöver man inte lägga någon kontantinsats då det inte är ett billån där banken har bilen som säkerhet - räntan blir dock pågrund utav detta högre.
2

Utöka din garanti med AutoConcept

Vi lämnar alltid 6 månader eller 500 mil begagnatgaranti på alla bilar som vi säljer. Men visste du att du kan utöka din garanti till hela 24 månader?

Vi jobbar med AutoConcept, och kan i samband med ditt bilköp hos oss kan erbjuda en utökad garanti som ger dig trygghet i flera år efter att du rullat ut från hallen!

Finansiera med Santander,

få 6 månader extragaranti!

Just nu har Santander och AutoConcept ett erbjudande, där du får 6 extra månaders garanti ifall du både finansierar din bil hos Santander samt tecknar en tilläggsgaranti från AutoConcept.

Köper du 12 månader garanti, får du alltså 18 månader istället helt utan extra kostnad!

Hör av dig!

Har du några frågor eller funderingar? Köpa eller sälja bil? Eller kanske en rekond som gör din bil så nära ny den kan komma igen?

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan!

Dina kontaktuppgifter
Har du en inbytesbil? Fyll i regnummer samt miltal så kan vi göra en preliminär bedömning.

Tack för din förfrågan!​

Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig via telefon eller E-post så snart vi bara kan!