Garantier

En trygg kund är en nöjd kund.

För att du skall känna dig så trygg som möjligt med ditt bilköp även efter att du har hämtat ut den, så har vi tagit fram trygghetspaket och garantier i samband med försäkringsbolag och garantigivare som går att teckna till majoriteten utav bilarna vi säljer.

En bil är ett mekaniskt ting – den kan gå sönder, det faktumet går dessvärre aldrig att komma ifrån.
Att för dig som kund veta att det finns en garanti som täcker många utav de fel som kan tänkas uppstå efter det att du har hämtat ut din bil ger en skön magkänsla, och ger oss nöjda kunder.

För att få veta exakt vad som täcks in i garantierna, och vad som gäller på just det objektet som du tittar på – vänligen kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Självklart följer vi på AutoHouse AB alltid de riktlinjer och lagar som Konsumentverket har.

AutoConcept

Carfax Trusted Dealer

Alltid fullständig historik på din bil.
1
För oss är det viktigt att ha en rak och transparent kommunikation med våra kunder kring bilarna vi säljer, och ett steg i detta arbetet är att vi är anslutna till CARFAX Trusted Dealers, och skickar med en CARFAX-rapport på varje bil vi säljer, för att det inte skall finnas några frågetecken eller osäkerheter kring historiken på den bil du köper. CARFAX har 30 års erfarenhet av att tillhandahålla fordonsrapporter och den största databasen i Sverige med miljontals av poster för ALLA begagnade bilar i Sverige.

Har du några som helst frågor eller funderingar, tveka inte på att fråga oss!